HVALSAFARI AS

Andenes, Norge

 

 

HVALSAFARI AS

Andenes, Norge

 

 

VELKOMMEN TIL EN HELT UNIK OPPLEVELSE 

HVALSAFARI

Hvalsafari MED STOR BÅT

Bli med oss ut med M/S Reine, en tidligere selskute – ut på en hvalsafari som gir deg minner for livet. Inkludert i sommer-billeten, er et  besøk i vår nye utstilling. Sommersesongen varer fra juni til september. Turene varer mellom 2-4 timer. 

Hvalsafari MED rib

I vår RIB-båter kommer du tett på hvalene. Vi tar maks 12 gjester per båt, og turens varighet er ca. 1.5 – 2.5 timer. Målet er at vi har mest mulig tid sammen med hvalene på hver tur. Bestill tur i dag!

Lurt å vite om turene:

BÅTTURENE

Varighet: 2-4 timer

PRISER

Fra kroner 1550,-

påkledning

Ha på varme klær og gode sko.

HVALSENTERET

Hvalsenteret ligger i Hamnegata 1C, like ved Andenes fyrtårn. Vi holder til i et stort grått bygg: Her finner du vår hyggelige resepsjon, Hval-butikken, Moby Dick kafeen med gode kaker og smørbrød m.m, og i kjellerene vår helt nye Hvalutstilling som åpner for besøk i slutten av juni 2024

VITENSKAPELIG

Forskning

BIDRAG TIL VITENSKAPEN

Vi streber etter å bidra til vitenskapelig fremgang ved å gi forskere tilgang til fartøyene våre for datainnsamling på turer, tilgang til ID-katalogen vår og mer. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du er interessert i å gjennomføre et forskningsprosjekt hos oss!

HVOR FINNER DU OSS?

LOKALISERING

Hvalsenteret ligger i Hamnegata 1C, like ved landemerket Andenes fyrtårn. Du finner oss i en grå bygning i enden av veien. Hvis du kommer med bil eller buss det er flere parkeringsmuligheter i nærheten. Utenfor Hvalsenteret ligger våre hvalsafaribåter langs vår egen kai.

Ønsker du å dra på HVALSAFARI?